Volume Metal Night: After Forest, Dawn of Solitude, Ruins of Humanity

08.07.2016 @ Leipätehdas

Info

Liput: 5€ (Volumen jäsenet 3€). Ei ennakkomyyntiä.

K-18

perjantai 08.07.2016

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Kesän Volume Metal Nightissa lavalle nousevat After Forest, Dawn of Solitude ja Ruins of Humanity!

After Forest on vuonna 2007 perustettu vaasalainen progressiivinen metalli/rock-yhtye. Yhtyeen musiikista voi kuulla vaikutteita niin modernista metallista, 1990-luvun rockista kuin 1970-luvun progestakin. Yhtyeen polveilevaan ja massiiviseksi rakentuvaan musiikkiin voi tutustua esimerkiksi vuonna 2015 julkaistun Act I -EP:n avulla.

Hard rockia ja metallia yhdistävä Dawn of Solitude on vuonna 2014 perustettu vaasalaisyhtye. Kuten nimestä saattaa päätellä, lyriikat huokuvat melankoliaa ja synkkyyttä. Bändin show on kuitenkin kaukana melankolisesta, sillä soittajien intohimo ja energia hallitsevat lavaa keikkojen alusta loppuun asti. Dawn of Solituden ensimmäinen virallinen sinkku julkaistaan syksyllä 2016.

Vaasalainen melodista death metalia soittava Ruins of Humanity soitti debyyttikeikkansa Vaasan Taiteiden yössä 2015 ja palaa nyt takaisin keikkalavoille uuden basistin kanssa. Bändi nauhoittaa myös parhaillaan Enemy in the Mirror -EP:tä, joka näkee päivänvalonsa sopivasti kesäksi. Musiikki on armotonta ja anteeksipyytelemätöntä melodisten kitaroiden ja brutaalin mätön yhdistelmää.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat