Volume live: Yona

26.04.2019 @ Leipätehdas

Info

Liput 16€/14€ Volumen jäsenille)

K-18

perjantai 26.04.2019

22 - 03

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Yona nähdään huikean bändinsä kanssa Vaasan Leipätehtaalla 26.4.2019.

Laulaja-lauluntekijä Yona on yksi maamme ahkerimpia ja arvostetuimpia laulunkirjoittajia. Yhteensä seitsemän albumia julkaissut moniulotteinen artisti on tunnettu erityisesti laaja-alaisesta taituruudestaan eri musiikkigenrejen välillä.

”Yona vyöryttää mielikuvia, kuohuu unelmia ja sukeltaa pimeyteen hämmentävällä rohkeudella.” Kuvailee Suomen Kuvalehti vuonna 2018.

Johanna Kustannus/Universal julkaisi syyskuussa 2018 Yonan tuoreimman pitkäsoiton ”7”. Muun muassa hitit ”Ghetto” ja yhdessä Olavi Uusivirran kanssa duetoitu ”Sä teit tän laulun” sisältävä albumi on kiehtova kokonaisuus, joka on ihastuttanut niin yleisöä kuin kriitikoitakin.

”7 albumi osoittautuukin rohkeaksi ja monipuoliseksi kokonaisuudeksi, joka tarjoaa poplevyn kontekstissa poikkeuksellisen paljon kiintoisia tasoja.” -Aamulehti 2018

Yona yhtyeineen kannattaa kokea levyjen lisäksi myös livenä. Heittäytymiskykyisenä tunnettu artisti yhdessä taidokkaan ja rohkean yhtyeen kanssa on yhdistelmä, joka jättää harvan kylmäksi.

”Valtavan musikaalisen ja muuntautumiskykyisen helsinkiläislaulajan esiintymisen aikana oli useita sellaisia hetkiä, joissa saattoi kuulla ikiaikaisen musiikkitradition siirtymisen modernilta kuulostavaksi populaarimusiikiksi.” -Turun Sanomat 2018

Tervetuloa nauttimaan tämä musiikkielämys livenä!


Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat