Volume Live: Paperi T & Ruusut

06.10.2018 @ Leipätehdas

Info

Ennakkoliput: 16€ (Volumen jäsenille 14€) + toim.maks. Liput ovelta: 20€ (Volumen jäsenille 18€)

K-18

lauantai 06.10.2018

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Toinen Volumen superviikonlopun keikoista on älykkäistä, kirjallisuus- ja kulttuuriviittauksia vilisevistä sanoituksistaan tunnettu rap-artisti Paperi T:n keikka Leipätehtaalla 6.10.2018. Lämmittelijäksi saapuu musiikkialan ammattilaisista koostuva uusi elektropop -yhtye Ruusut, jonka juuri ilmestyneellä singlellä 555 myös Paperi T vierailee.
 
PAPERI T

Aiemmin Ruger Hauerista tuttu Henri “Paperi T” Pulkkinen nousi kansan tietoisuuteen vuonna 2015 julkaistun Malarian pelko -debyyttinsä myötä. Sen jälkeen Pulkkinen on ollut toistuvasti puheenaiheena naistenlehtien palstoilla, radiokanavilla ja tietenkin rapin ystävien keskuudessa. Paperi T saavutti platinaa myyneellä Malarian pelko -debyyttilevyllään Teosto-palkinnon sekä Emma-patsaat vuoden tulokkaan ja hiphop-albumin kategorioissa. Paperi T julkaisi myös vuonna 2016 Post Alfa -runoteoksen, josta tuli niin ikään jättimenestys.
Pitkään odotettu toinen albumi ”Kaikki on hyvin” julkaistiin kesäkuussa 2018. Levy kertoo hyväksymisestä, irti päästämisestä ja uskalluksesta. Levyn molemmat vinyylipainokset myytiin ennätysajassa loppuun ja albumilta irroitettu nimikkosingle sekä Paniikki feat. Chisu ovat soineet taajaan myös radiotaajuuksilla.

 

RUUSUT

Lavalla energisesti esiintyvä Ruusut on neljän eri indiebändeissä kannuksensa saaneen muusikon superkokoonpano. Bändin muodostavat Ringa Manner (Pintandwefall, The Hearing), Miikka Koivisto (Disco Ensemble, Hisser), Alpo Nummelin (Eleanoora Rosenholm, Cityman) sekä Samuli Kukkola (Solano + Profettes). Ruusut sai alkunsa vuonna 2016, kun jäsenet sopivat perustavansa bändin, jollaista ei ole ennen Suomessa kuultu.
Hurjassa nousukiidossa ja median suitsutusta nauttiva bändi on kiertänyt kesän aikana kaikki Suomen suurimmat festivaalit ja vain muutaman julkaistun kappaleen jälkeen nauttii jo suursuosiota.
Tulevana syksynä bändi nähdään kiertueella yhdessä Paperi T:n kanssa.

TERVETULOA, VÄLKOMMEN!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat