Volume ja Ritz esittää: Sara & Colorblue

05.10.2018 @ Ritz

Info

Ennakkoliput: 12€ (Volumen ja Ritzin jäsenille 10€) + toim.maks. Liput ovelta: 15€ (Volumen ja Ritzin jäsenille 13€). Istumapaikallinen

Ikärajaton

perjantai 05.10.2018

19 - 23

Ritz
Kirkkopuistikko 22 A
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Sara

Facebook
Spotify

Colorblue

Facebook
Spotify

Monipuolisesta materiaalistaan ja rohkeista suunnanmuutoksistaan tunnettu Sara julkaisee syksyllä jo kahdeksannen albuminsa ja juhlistaa levyjulkkareitaan Ritzissä perjantaina 5.10. Illan avaa melankolista kitarapoppia ja vaihtoehtorockia yhdistelevä Colorblue.

 

SARA

Soundiaan viime vuosina rohkeasti uudistanut Sara kurkottaa jälleen uusiin suuntiin syyskuussa julkaistavalla albumillaan. Ensimmäinen single, Avaa se ovi, ilmestyi toukokuussa ja sen on tuottanut ja miksannut Pariisin Keväästä tunnettu Arto Tuunela.

”Avaa se ovi on kuin mystinen matka sisimpään, itsetutkistelun ytimeen. Onko kaikki tosiaankin tässä vai pitäisikö tälle elämälle vielä tehdä jotain? Löytyykö sisäinen rauha vai nielaisevatko laitteet ja ympäröivä kaaos meidät lopulta kokonaan? Biisissä eletään hetkeä, jolloin jonkinlainen murros on lähellä – uskalletaanko avata ovi tuntemattomaan vai romahtaako tämä kaikki”, vokalisti Joa Korhonen kertoo.

Kaavamaisuutta sulavasti koko uransa vältellyt Sara löysi kappaleesta jälleen uudenlaisen, kokonaisuuden yhteen nivovan teeman: dystooppinen tunnelma on vahvasti läsnä.

COLORBLUE

Colorblue edustaa skandinaavista melankoliaa, jossa kitarapop fuusiutuu sulavasti vaihtoehtorockiin. Nelikko julkaisi viime vuonna debyyttialbuminsa, joka keräsi radiosoittoa mm. Saksassa. Kesäkuussa puolestaan ilmestyi ”Not in Sleep But Someplace Else” EP. Single-lähtöisen ajattelun sijaan luvassa on kokonaisuus, joka ei koostu biiseistä, vaan enemmänkin tietynlaisista teoksista.

”Sen sijaan, että levyllä olisi alku ja loppu, halusimme tehdä paketin, joka sisältää pelkästään loppuja. Ajatus lähti jo vuosia sitten, kuinka keikoilla ärsytti soittaa alku -ja keskisetin kevyempiä rykäisyjä. Tuntuu mahtavalta, kun keikkasetin voi koota tällä hetkellä halutessaan vain isoista, viimeisistä biiseistä”.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat