The Holy

25.02.2017 @ El Gringo

Info

Liput ovelta: 6 €

K-18

lauantai 25.02.2017

19 - 03

El Gringo
Hartmaninkuja
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Huikeassa nosteessa oleva The Holy saapuu Vaasaan! Tämä spontaanisti perutettu helsinkiläinen rock -yhtye on sittemmin niittänyt mainetta ja kunniaa mahtipontisella musiikillaan ja kokonaisvaltaisilla live-esiintymisillään.

”Intensiivinen, rehellinen, voimakas.” Nämä kolme adjektiivia muodostavat The Holyn musiikin ytimen, kertoo yhtyeen laulaja-kosketinsoittaja Eetu Henrik Iivari. Hänen lisäkseen yhtyeeseen kuuluvat basisti Laura, kitaristi Pyry sekä rumpalit Eero ja Mikko. Kyllä, luit oikein, The Holyn massiiviset kitaravallit rytmitetään jopa kahden rumpalin voimin. Näin saavutetaan mahdollisimman mahtipontinen lopputulos.

Vaikka The Holy on suhteellisen tuore, kesällä 2014 perustettu yhtye, sitä hehkutetaan sosiaalisessa mediassa muun muassa näin:

”The Holyn kokonaisvaltainen rock ‘n’ roll show oli yksi vaikuttavimmista keikkakokemuksista, jonka suomalainen bändi on onnistunut minulle ikinä tarjoamaan. ”

”The Holy on niin kova, että tässä alkaa olla ihan sellainen Teuvon todistajaa muistuttava hahmo. Ei viitsisi muusta muille puhua.”

Näiden kommenttien saattelemana, tervetuloa! Huomatkaa, että liput 6 € ovat myynnissä vain ovelta, joten kannattaa olla ajoissa paikalla!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat