Teksti-TV 666, Lasten Hautausmaa

15.04.2016 @ Hullu Pullo

Info

Ennakkoliput: 13€ (Volumen jäsenet 11€) + 2€ palvelumaksu. Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenet 13€)

K-18

perjantai 15.04.2016

22 - 04

Hullu Pullo
Kauppapuistikko 15
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Ahkerasti festareita ja klubeja kiertäneet Teksti-TV 666 ja Lasten Hautausmaa saapuvat yhteiskeikalle Vaasan Hulluun Pulloon.

Molemmille bändeille on povattu valoisaa tulevaisuutta, ja ovathan molemmat myös kahmineet tunnustusta musiikistaan. Lasten Hautausmaa voitti Suomen rock-klubien liiton myöntämän Tankki Täyteen –palkinnon syksyllä 2015, ja Teksti-TV 666 voitti Tulevaisuuden tusina -äänestyksen.

Teksti-TV 666:n saatanalliset säkeet ovat kaikuneet punk-klubien lisäksi radiokanavilla. Bändin lähtökohtana on ollut sekoittaa krautrockia punkiin ajatuksella: “Miltä kuulostaisi, jos Jay Reatard olisi kuulunut Neu!-yhtyeeseen?”. Kaikkea suitsutusta kovempaa karjuu kuitenkin bändin voimakas, mukaansatempaava livemeininki, ja bändi kiteyttääkin hypnoottisen meluvallinsa salat ytimekkäästi: “Meillä on kolme kitaristia, jotka kaikki soittavat täysiä”.

Vuonna 2013 perustettu Lasten Hautausmaa ehti kerätä paljon huomiota jo ensimmäisellä demollaan, jonka jälkeen bändin nimeä kantava esikoisalbumi nousi suoraan Rumban listan kärkeen. Sosiaalisessa mediassa intoiltiin punk-skenestä nousseesta yhtyeestä, joka yhdisti Mana Manan toivottomuuden Noitalinna Huraan haurauteen. Lasten Hautausmaan muusikoilla on taustaa myös muun muassa Kivesveto Go Go, Vaarallista, A.Takalo & Takavalot –yhtyeistä.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat