Sydän, sydän & Risto (soolo)

27.01.2017 @ Leipätehdas

Info

Liput ennakkoon: 13€ (Volumen jäsenet 11€) Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenet 13€)

K-18

perjantai 27.01.2017

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Sydän, sydän

Kotisivut

Facebook

Spotify

Risto

Facebook

Spotify

Omintakeisella ja postmodernilla musiikillaan ihastuttava Sydän, sydän avaa Volumen kevätkauden ja esiintyy Leipätehtaalla tammikuun lopussa!

Vuonna 2002 perustettu Sydän, sydän on vaihtoehtorock-yhtye, johon kuuluvat laulaja-kitaristi Tuomas Skopa, kitaristi Juho Minerva, laulaja-basisti Tomi Flyckt sekä rumpali Mikko Rekonen. Keikoilla mukana ovat myös laulaja-kosketinsoittaja Jussi Liukkonen sekä miksauksesta huolehtiva Ville Liukkonen.

Energisyydestään tunnettu yhtye on heittänyt satoja teatteri-ja esitystaiteesta inspiraatiota ammentavia live-keikkoja, keräten samalla ympärilleen omistautuneen fanikunnan. Yhtyeen jäsenet tituleeraavat itseään ”klassisen popin, progressiivisen kurnutuksen ja yläastehevin messiaiksi”, joten mielenkiintoista settiä on varmasti tiedossa!

Sydän, sydäntä lämppäämään saapuu legendaarisen Risto -yhtyeen Risto, joka on tunnettu mm. teoksistaan ”Rakkauden Rock”, ”Nina, olen palasina” sekä ”Discopallo”. Herra tunnetaan myös tunteita pursuavista sooloesiintymisistään.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat