Stam1na

25.11.2016 @ WsArena

Info

Liput: 18€ (Volumen jäsenet 16€) + palvelumaksu.

K-18

perjantai 25.11.2016

22 - 03

WsArena
Varastokatu 9
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Tutustu artistiin:

Stam1na Spotifyssa

Suomalaisen metallin kärkikastiin kuuluva Stam1na saapuu odotetusti Vaasan WsArenalle 25.11.2016!

Lemiläisyhtye Stam1na on perustettu vuonna 1996, ja on tunnettu monipuolisesta metallimusiikistaan sekä kantaaottavista lyriikoistaan. Stam1nan musiikkia on vaikea lokeroida minkään tietyn genren alle, sillä musiikissa on vaikutteita muun muassa progressiivisesta metallista, thrash metallista sekä death metallista. Lyriikoissaan bändi on ottanut kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, kuten ilmastonmuutokseen ja kulutuskulttuuriin, ja nyt viimeisimmällä albumillaan yhtye kritisoi ihmisen riippuvuutta elektroniikkaan ja internettiin.

Yhtye on tasaiseen tahtiin kasvattanut suosiotaan, eikä loppua näy! Maaliskuussa 2016 julkaistu Elokuutio-albumi on myynyt kultaa, ja se nousi jo ensimmäisellä viikollaan suoraan Suomen virallisen albumilistan kärkeen. Elokuutio on Stam1nan viides perättäinen pitkäsoitto, joka on debytoinut listaykkösenä. Albumi on saanut myös loistavia arvosteluita, muun muassa viisiä tähteä Soundin, Helsingin Sanomien sekä Keskisuomalaisen levyarvosteluissa.

Yhtyeen nimi tulee englannin sanasta stamina, joka tarkoittaa sisukkuutta, voimaa tai kestävyyttä. Yhtye on onnistunut loistavasti täyttämään nimensä mukaiset kriteerit ja luonut helposti tunnistettavan ja omintakeisen tyylin. Stam1na on ehdottomasti yksi kotimaisen metallin kirkkaimmista tähdistä ja live-esiintymiseltään vertaansa vailla.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat