Volume & Ritz esittää: Scandinavian Music Group

28.04.2017 @ Ritz

Info

Liput ennakkoon: 23€ (Volumen & Ritzin jäsenet 21€) Liput ovelta 25€ (Volumen Ritzin jäsenet 23€)

-S-

perjantai 28.04.2017

19 - 23

Ritz
Kirkkopuistikko 22 A
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Scandinavian Music Group

Kotisivut

Facebook

Spotify

Poppia, rockia ja folkia musiikissaan yhdistelevä Scandinavian Music Group esiintyy Ritzillä huhtikuun lopussa ja saattelee kuuntelijat samalla kesälaitumille Volumen keikkakauden päättyessä. Mikäpä olisi parempi tapa siirtyä kesän viettoon kuin yhtyeen tunnelmallisen livekeikan fiilistely!

Vuonna 2002 perustettu Scandinavian Music Group on alusta lähtien onnistunut luomaan omannäköistään musiikkia ja kerännyt suosiota paitsi oivaltavilla kappaleillaan, myös vakuuttavilla ja tunnelmallisilla livekeikoillaan. Bändin solistina ja sanoittajana toimii karismaattinen Terhi Kokkonen, joka muiden alkuperäisjäsenten tavoin on tunnettu suositusta, 2001 lopettaneesta Ultra Brasta.

Yhtyeen debyyttialbumi Onnelliset kohtaa pongahti ilmestyttyään suoraan albumilistan ykköseksi. Pitkäsoittoja on vuosien saatossa kertynyt jo kahdeksan kappaletta, joista viimeisin, Baabel, julkaistiin syksyllä 2015. Viisitoistavuotisen uransa aikana yhtye on onnistunut luomaan useita tunnettuja kappaleita, kuten Minne katosi päivät, Vieläkö soitan banjoa ja Hölmö rakkaus.

Edellisen kerran yhtye esiintyi Vaasassa 2014 ja soitti tuolloin maagisen keikan täpötäydessä Ritzissä.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat