Riutta & Halla

10.02.2017 @ Public Corner

Info

Ilmainen sisäänpääsy!

K-18

perjantai 10.02.2017

19 - 03

Public Corner
Vaasanpuistikko
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Helmikuun alussa on tiedossa mielenkiintoinen rock-ilta, kun Riutta ja Halla esiintyvät Vaasan Public Cornerissa. Tätä ei kannata missata!

Progressiivista vaihtoehtorockia paahtava Riutta pyrkii musiikillaan löytämään polkuja, joita muut eivät ole vielä kulkeneet. Jos viime keväänä ilmestyneen Sinun täytyy elää vielä kerran -levyn arvioita on uskominen, tässä tempussa on onnistuttu. Kiitosten lisäksi levy sai osakseen melko höyryisiä vertauksia, kuten ”uninen Sólstafir soitamassa Cult of Lunan Somewhere Along the Highwayn rauhallisimpia kohtia Topi Sorsakosken bändin kamoilla”. Muut mielleyhtymät vievät esimerkiksi David Lynchin, Gigerin Zodiaz-sarjan ja David Fincherin tummiin maisemiin, mutta kyllä Riutan maailmoissa valokin pilkahtaa. Kunnes taas sammuu.

Hallassa Kauko Röyhkä kohtaa Led Zeppelinin ja juureva rock saa mausteita folkista, kantrista ja bluesista. Kokkolalais-vaasalainen Halla julkaisi ensialbuminsa 2015 ja seuraavaa pitkäsoittoa työstetään jo. Halla kannattaa kokea tietenkin myös livenä!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat