Punk-ilta: Huora, Väistä! & Grillijono K.O.

28.10.2016 @ El Gringo

Info

6€

K-18

perjantai 28.10.2016

19 - 03

El Gringo
Hartmaninkuja
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Tutustu bändien musiikkiin linkeistä:

Huora

VÄISTÄ!

Grillijono K.O.

Lokakuu päätetään punk-räimeen parissa, kun El Gringon lavan valtaavat Huora, Väistä! ja Grillijono K.O.

Huora on tamperelainen punkin, rokin ja metallin seoksesta oman soundinsa luonut yhtye. Debyytti EP:ltä lohkaistun ”Kovia ja Kiljua” -biisin musiikkivideo sai ensi-iltansa kesäkuun 2016 alussa ja se kiteyttää bändistä olennaisen:

Huora ei niiaile, kumartele, kaunistele, kysele lupia, anele hyväksyntää tai laskelmoi mitään. Yhtyeen vilpitön aitous kuuluu ja näkyy. Huora kulkee nyt ja aina omaa polkuaan, virnistää leveästi, näyttää sentteriä ja huutaa: ”Vedetään ny saatana!

VÄISTÄ! on nelihenkinen Hardcore Punk -yhtye Turusta. VÄISTÄ! pyrkii musiikissaan mahdollisimman iskevään ja rokkaavaan ulosantiin. Sanoitukset käsittelevät pääosin pienen ja heikon ihmisen päivittäistä taistelua sekä vaikeuksia kohdata yhteiskunnan asettamat haasteet. Jatkuva turhautuminen ja pettyminen maailman menoon toimivat energiapotkuna, josta VÄISTÄ! ammentaa voimaa musiikkiinsa ja live-esiintymisiinsä.

Vaasalainen Grillijono K.O. on yhdistelmä punkkipaahtoa, kirskuvia kitaroita, kahden pennin pop-koukkuja ja puolialastonta basismia, kuorrutettuna laulaja-kitaristi Lobo-Tommin korvia hyväilevällä tulkinnalla. Juice Leskisen ja Slayerin esikuvikseen mainitsevan kvartetin ensimmäinen julkaisu, 3 kappaleen ”Nyrkkipyykki-EP”, julkaistiin joulukuussa 2015. Toisen EP:n nauhoitukset ovat loppusuoralla ja myös ensimmäinen musavideo on tuloillaan.

 

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat