Lapko

03.04.2015 @ The Doo-Bop Club

Info

12 € (Volumen jäsenet 10 €) + palvelumaksu alkaen 1,50€. Liput ovelta 14 €

perjantai 03.04.2015

21 - 01

The Doo-Bop Club
Kauppapuistikko 12
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Tutustu bändiin

Liki kolme vuotta on ehtinyt vierähtää viime kerrasta, vaan odotus on nyt saapunut päätökseen – suomalaisen vaihtoehtorockin kärkinimi Lapko saapuu jälleen Vaasaan!

Vuonna 1996 Harjavallassa perustettu Lapko yhdistelee kappaleissaan maalailevia tunnelmia ja vaihtoehtorockin rosoisuutta ja värittää kokonaisuutta toisinaan jopa metallimusiikin sävyillä. Yhtyeen maneereihin kuuluvat järkälemäiset korvamatokertosäkeet, erikoiset kitarariffit ja Ville Maljan laajalla skaalalla äkkiväärästi seikkaileva laulutyyli.

Lapko on julkaissut uransa aikana viisi kokopitkää albumia, joista uusin, pyllyn kuvilla varustettu albumi ”ΓΟΛΕ”, on julkaistu vuonna 2012.

”Killer Whales”, ”River Wenom”, ”I Shot the Sheriff” ja lukuisat muut bändin hittiteokset ovat keränneet suitsutusta, huomiota ja palstatilaa niin suomalaisissa kuin ulkomaisissakin medioissa. Lapko on monelle tuttu näky myös festivaalilavoilta ympäri maailman.

Juuri Sinä olet tervetullut tarkastamaan, miten nämä vaihtoehtorockin sanansaattajat saavat yleisön pauloihinsa. Keikalla nähdään!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat