Khid, Funeral Pop & Taikurin Sisarenpojat

20.10.2017 @ Leipätehdas

Info

Liput ennakkoon 12€ (Volumen jäsenet 10€) + toim.maksu Liput ovelta 14€ (Volumen jäsenet 12€)

K-18

perjantai 20.10.2017

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Khid

Kotisivut

Facebook

Spotify

Funeral Pop/Cstar

Facebook

Spotify

Cstar Soundcloud

Taikurin Sisarenpojat

Soundcloud

Nyt on kovat kemut tulossa! Lokakuun lopussa päästään nauttimaan rap-musiikista kolmen esiintyjän voimin kun Khid, Funeral Pop sekä Taikurin Sisarenpojat esiintyvät Leipätehtaalla.

Khid

Khid, oikealta nimeltään Kristo Laanti, on tehnyt julkaisuja useilla eri artistinimillä sekä toiminut yhteistyössä lukuisten muiden artistien, kuten Paperi T:n ja RoopeK:n kanssa. Tämä pohjoishelsinkiläinen rap-artisti tunnetaan myös DJ Kridlokkina ja tuottajana.

Khidin ensimmäinen odotettu studioalbumi, Ohi, ilmestyi vuonna 2016. Albumi on saanut huikean vastaanoton ja debytoikin Suomen virallisen listan sijalla 2. Albumilta on julkaistu musiikkivideot kappaleista Maa jota ei ole ja Ikkuna.
Siinä missä DJ Kridlokin tekstit sijoittuvat kuvitteelliseen mafiamaailmaan, Ohi-albumi puolestaan käsittelee enemmän nykypäivää. Soundi-lehti antoi kyseiselle albumille täydet viisi tähteä ja hehkuttaakin Khidin olevan yksi suomenkielisen hiphopin kärkinimistä: ”Ohi on suomenkielisessä hiphopissa harvinainen tapaus: originelli, ehyt, hienosti tuotettu ja kirjoitettu ilman vaivaannuttavia hiphop-kliseitä.”

Funeral Pop ja Taikurin Sisarenpojat yleisöä lämmittelemään

Funeral Pop eli Simon Andersson on suomiräpin kätkettyjä helmiä. Artisti on voittanut räpin Suomen mestaruuden ja hänet voi tunnistaa muun muassa Julma Henrin ”Paremmin kuin aiemmin” biisin kertosäkeestä. Miehellä on useita eri projekteja ja parhaillaan hän valmistelee jo toista Amerikan kiertuetta dubstep-kokoonpano ”Beep”in kanssa, mutta keikkailtana tullaan kuulemaan artistin paria eri räppiprojektia. Illan aloittaa Cstar, jonka materiaali on jenkkilän ja Karibian rytmeillä höystettyä modernia ja mustaa rytmimusiikkia. Tämän jälkeen kuultavana on Funeral Pop, joka on astetta synkempää ja bassovoittoista räppiä ja jonka tuotannosta vastaavat muun muassa sellaiset nimet kuin Ameba, Kube, ODK, Olpek sekä Masi.

Keikkakansaa lämmittelemään saapuu myös Taikurin sisarenpojat, joka syntyi kolmen vaasalaisen räpkokoonpanon, Tsp:n, Ramun ja Nox Fatalin yhdistäessä voimansa.

Bileet alkavat heti ovien auetessa ja levyjen takana tunnelmaa nostattaa DJ Idvelkka.

Liput tulossa myyntiin keskiviikkona 6.9.2017

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat