Jukka Nousiainen & Hilanders

03.11.2017 @ The Doo-Bop Club

Info

Liput ennakkoon: 11€ (Volumen jäsenet 9€) + toim.maks. Liput ovelta: 13€ (Volumen jäsenet 11€)

K-18

perjantai 03.11.2017

18 - 02

The Doo-Bop Club
Kauppapuistikko 12
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Jukka Nousiainen

Facebook

Spotify

 

Hilanders

Facebook

Spotify

 

Jukka Nousiainen tunnetaan kulttimaineeseen nousseen Räjäyttäjät-bändin laulaja-kitaristina sekä Jukka & Jytämimmit yhtyeestä, mutta nyt hänet nähdään ensimmäistä kertaa soolona Vaasan Doo-Bop Clubilla perjantaina 3.11.2017! Lämppärinä nähdään vaasalainen Hilanders.

Jukka Nousiainen on viime vuosina toiminut hyvin aktiivinen sooloartistina ja ehtinyt julkaista jo kaksi sooloalbumiakin. Jukan ensimmäinen sooloalbumi sai alkunsa, kun Nousiainen oli pulassa rahattomana Kanariansaarilla ja julkaisi Facebookissa avunpyyntöviestin, jossa lupasi tehdä levyn nimeltä ”Huonoa seuraa” ja lähettää sen kaikille auttajilleen. Kun tilauksia tuli, Nousiainen toteutti lupauksensa ja albumi julkaistiin huhtikuussa 2014. Levy sai yllättäen myös kriitikoilta ylistävän vastaanoton ja Nousiaiselle aseteltiin mediassa suomalaisen rockin pelastajan titteliä, mitä mies kuitenkin itse avoimesti vieroksui.

Musiikkilehdet Rumba & Soundi antoivat molemmat albumille täydet viisi tähteä, ylistäen sitä muuan muassa seuraavilla sanoilla: ”Nousiaisen tyyli on niin omintakeinen, että on vaikea uskoa, ettei häntä ole keksitty laboratoriossa”, ”Kuulostaa siltä kuin Love Recordsin 70-luvun rokkilevyt olisi lyöty lihamyllyn läpi ja maustettu hallusinogeenisillä sienillä”, ”Tämä mies räjäyttää suomirockin!”.

Toinen soololevy, artistin nimeä kantava ”Jukka Nousiainen” ilmestyi keväällä 2016 ja vaikka albumi on selvästi tyynempää työstöä, vetovoima on ja pysyy. Jukka äänitti tuoreimman pitkäsoittonsa itse omassa kotistudiossa, koska Tampereen vaihtoehtokulttuurin pyhäköksi kutsuttu Keltaisen talo joutui jyrän alle, vieneen mukana myös Nousiaisen treenikämpän sekä studion.
Jukan Nousiaisen musiikissa yhdistyy omaleimaisella tavalla iskelmä, kantri sekä psykedeelinen rock.
Tuorein albumi voitti myös Kriitikoiden Emma palkinnon v.2017.

Yleisöä lämmittelemään saapuu vaasalainen Hilanders, joka kumartaa syvään suomalaisen rock-musiikin pioneerien suuntaan. Yhtyeen musiikki on heijastus ajalta, jolloin rock ’n’ rollia ja lyhyitä hameita vielä paheksuttiin. Hilanders on rockia, iskelmää, tangoa ja rautalankaa.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat