Joose Keskitalo, Vähäsarja & Samoaja

13.09.2017 @ Ritz

Info

Liput ennakkoon 12 € (Volumen & Ritzin jäsenet 10 €) Liput ovelta 14 € (Volumen & Ritzin jäsenet 12€)

Ikärajaton

keskiviikko 13.09.2017

18 - 22

Ritz
Kirkkopuistikko 22 A
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Joose Keskitalo

Facebook
Spotify

Samoaja

Facebook
Soundcloud
Spotify

Vähäsarja

Facebook
Soundcloud
Spotify

Kolme suomalaista nuorta lauluntekijää tulevat tarjoamaan mielenkiintoisen folk-illan Ritzissä keskiviikkona 13.9.2017.

Lavalle astelee ”kaiken tuotetun vastakohdaksi” itseään tituleeraava Joose Keskitalo, kiehtovia ja unenomaisia teoksiaan maalaava Vähäsarja sekä Samoaja, joka jättää englanninkielisellä folkillaan takuuvarmasti jäljen kaikkien sydämiin.

Joose Keskitalo (s. 1982) on suomalainen laulaja-lauluntekijä, jonka musiikissa kuuluu folk, blues ja rock. Tyypillisiä piirteitä Keskitalolle ovat omintakeinen lavakarisma, rujot, jopa inhorealistiset sanoitukset ja rämisevä kitara, jota tukee huuliharppu. Ensimmäisen levyn julkaisun aikaan huomiota herättivät Keskitalon soittimet, kuten Lari Lätin valmistama Ginge-myrkkyruiskukitara ja harmonikanpuolikkaasta ja Helios-imurista rakennettu Elektrohelios-harmooni.

Vuoden 2004 aikana Keskitalo kokosi ympärilleen yhtyeen, jonka kanssa hän alkoi soittaa ehkä hieman popahtavampia kappaleita omaperäisillä mutta aiempaa pehmeämmillä sovituksilla. Keskitalon kappaleissa kuuluu muun muassa savolainen melankolia ja lestadiolainen kasvatus. Keskitalo luonnehtii musiikkiaan ”kaiken tuotetun musiikin vastakohdaksi” ja artistin viimeisin albumi on 3.3.2017 julkaistu Julius Caesarin anatomia.

Folk-artisti Vähäsarjan musiikissa pinnalla ovat unenomaiset ja kiehtovat sanoitukset, omaperäinen kitaransoittoa ja tunnistettava lauluääni. Muusikko sekä sanoittaa ja säveltää itse kappaleensa ja sovitukset syntyvät yhdessä Vähäsarjan debyyttialbuminkin tuottaneen Joose Keskitalon kanssa. Vähäsarja työstää parhaillaan toista levyään, jonka on määrä olla musiikillisesti ensimmäistä, minimalistista albumia monipuolisempi. Vähäsarja tunnetaan myös Suomen Zorro -yhtyeen solistina.

Samoaja on englanniksi laulava folk/country-yhtye. Alun perin sooloprojektina vuonna 2014 startannut yhtye haluaa käsitellä musiikissaan jokapäiväisiä asioita syvällisempiä aiheita ja jättää jäljen ihmisten sydämiin.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat