Horse Attack Sqwad, Töölön Ketterä & Haamu

12.11.2016 @ Leipätehdas

Info

Ovelta: 14€ (Volumen jäsenet 12€) Ennakkoon 12€ (Volumen jäsenet 10€) + toim.maks.

-K18-

lauantai 12.11.2016

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Marraskuussa tärähtää Leipätehtaan yössä semmoista Suomi-grimeä että oksat pois!

Hevosista räppäävä Suomi-grimen pioneeriryhmä Horse Attack Sqwad näyttää koko maailmalle mistä grime oikein on kotoisin ja kenen hatussa sulka heiluu korkeimmalla. Yhtye vaaniskelee varjoissa ja iskee juuri silloin, kun et odota. Jos et usko, niin kuuntele vaikka yhtyeen pienimutoiseksi internet-hitiksi noussut Hevosia ei ongelmia. Hyräilet sitä loppuviikon.
Horse Attack Sqwad = Kavio-Milton, Hevoskuiskaaja, V65 ja Sylvester Stallion. Tämä ei tule jättämään ketään kylmäksi!

Grime-aallon ollessa maailmalla korkeimmillaan, löytyy myös kotimaassamme aallonharjalta Etu-Töölöstä ponnistava kaksikko Töölön Ketterä, joka naittaa grimeensä vaikutteita myös räpistä, housesta ja popista.
MC Matti 8:n riimit tappavat kuin haulit eivätkä tuottaja Handshakinginkaan kädenpuristuksesta lähtevät taustat kalpene lainkaan Itä-Lontoon esikuvilleen.
Ensimmäinen single Ludoo on vyörynyt kovalla vauhdilla useille radiokanaville.
Hiljattain bändi julkaisi kivenkovan ensimmäisen EP:nsä, joka on otettu upeasti vastaan niin kuulijoiden kuin kriitikoidenkin korvissa. Ai että!

Jo kaksi levyä julkaissut Haamu on Joensuusta Turun ja Tampereen kautta Helsinkiin emigroitunut MC ja tuottaja, joka tunnetaan myös Tre-Funk III sekä Kolmioyo –yhtyeistä.
Haamun tulevan albumin ensimmäinen singlelohkaisu pamahtaa ettereihin marraskuussa 2016. Levyltä on odotettavissa modernin maalailevaa mutta iskevää hip-hopia, sekä futuristista R&B:tä, sekoitettuna Haamun vaivattomaan flow’hun.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat