Gettomasa & Tre-Funk III

14.04.2017 @ Leipätehdas

Info

Liput ennakkoon: 13€ (Volumen jäsenet 11€) Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenet 13€)

K-18

perjantai 14.04.2017

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Gettomasa

Facebook

Spotify

Tre-Funk III

Facebook

Spotify

Vielä yksi keikka täydentää kevään ohjelmistoa! Tämä uutinen miellyttänee erityisesti räpin ystäviä, sillä huhtikuun puolessa välissä Leipätehtaan lavalle nousevat suomiräppäri Gettomasa sekä musiikissaan räppiä ja funkia sekoittava Tre-Funk III.

Jyväskyläläinen rap-artisti Gettomasa, oikealta nimeltään Aleksi Lehikoinen, on ollut rap-piireissä pinnalla jo pitkään. Artisti nappasi rapin Suomen-mestaruuden vuonna 2012 ja suunta on ollut tästä vain ylöspäin!

Gettomasaa on viime aikoina hehkutettu mediassa muun muassa kommenteilla ”Suomen paras” ja ”Suomiräpin uusi ruhtinas”. Erityisesti artistin viimeisin julkaisu, Chosen One on saanut suitsutusta osakseen, albumin hehkutetaan olevan ”rohkeinta ja merkittävintä tarinankerrontaa mitä suomiräpin saralla on kuultu vuosikausiin”. Rumba on antanut levylle arvioksi 10/10 ja Gettomasa itsekin pitää tätä albumia uransa suurimpana saavutuksena, eikä turhaan!

Tre-Funk III koostuu kolmesta kokeneesta tamperelaisesta räppäristä/tuottajasta: Hannibal, Haamu ja 6Mäki. Tre-Funk III on konseptibändi, joka käsittelee biiseissään muun muassa eskapismia, todellisuuspakoa. Musiikissaan kolmikko yhdistelee sujuvasti funkia ja räppiä.

Lokakuussa 2016 ilmestynyttä albumia Hannibal kuvailee näin: ”Planeetta Funk on teemalevy. Planeetta Funk on eskapismia nimenomaan kaikesta tästä nykytilanteesta. Tellus on jo tuhoutunu elinkelvottomaksi, ihminen ei vaan saanu itseään kuriin ja jäljelle jääneet joutuivat lähtemään kohti tuntematonta avaruutta ja löysivät uuden planeetan. Ja jos maanpinnalle viemme takaisin ajatuksen, niin me ollaan tätä kuvailtu ihmisille synapornoksi ja se on hyvä määritelmä.”

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat