Gasellit & Funtsi

02.03.2018 @ Leipätehdas

Info

Liput ennakkoon: 13€ (Volumen jäsenille 11€) Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenille 13€)

K-18

perjantai 02.03.2018

22 - 03

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Gasellit:

Facebook
Spotify

Funtsi

Facebook
Spotify

Satoja keikkoja ympäri Suomen heittänyt Gasellit saapuu toivotusti Vaasaan maaliskuussa ja täyttää Leipätehtaan energisellä live-meiningillään!Yleisöä lämmittelemään saapuu vaasalainen räppäri Funtsi.

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin.

Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 15 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä valinta Vuoden bändiksi vuoden 2016 Funky Awardseissa. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia radioaalloilta tuttuja kappaleita, kuten Imus, Liimaa, Älä muista pahalla ja Vainoharhainen.

Bändin muodostavat räppärit Hätä-Miikka (Hätis, Zen-Miikka), Päkä, Thube Hefner (DJ Ibusal), sekä tuottaja/DJ/teknikko Musajusa.

 

Eri tyylejä yhdistelevä Funtsi kertoo kappaleissaan ympäröivästä maailmasta: ihmissuhteista, ponnisteluista ja arkipäiväisestä elämästä johon kuka tahansa voi samaistua. Elokuussa julkaistu ’Kaikki Okei’-single oli ensimmäinen kappale pienen hiljaiselon jälkeen. Biisi sai hyvän vastaanoton ja kannattelee tällä hetkellä suurempaa kuuntelukuntaa kuin oli odotettavissa.

Funtsi on julkaisemassa uutta musiikkia 2018 vuoden alussa. Uusi EP sisältää vahvoja vaikutteita funk/rap/rock-genreistä ja poikkeaa erittäin paljon vanhemmasta tuotannosta. Kyseisiä kappaleita tullaan kuulemaan tämän illan aikana.

Liput tulossa myyntiin lähiaikoina!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat