Gasellit, Funtsi & Klass1kko

02.03.2018 @ Leipätehdas

Info

Liput ennakkoon: 13€ (Volumen jäsenille 11€) + toimitusmaksu. Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenille 13€)

K-18

perjantai 02.03.2018

22 - 03

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Gasellit:

Facebook
Spotify

Funtsi

Facebook
Spotify

Satoja keikkoja ympäri Suomen heittänyt Gasellit saapuu toivotusti Vaasaan maaliskuussa ja täyttää Leipätehtaan energisellä live-meiningillään! Yleisöä lämmittelemään saapuvat vaasalaiset Funtsi & Klass1kko.

GASELLIT

Gasellit on melodisen ja modernin rytmimusiikin sekä underground-räpin suorapuheisuuden yhdistelmällään ollut edelläkävijä, jonka musiikki soi niin valtavirran radioasemilla kuin vaihtoehtoisemmilla klubeillakin.

Yhtye on noussut ryminällä Suomiräpin kärkinimien joukkoon, josta osoituksena on kappaleiden yli 15 miljoonaa toistoa suoratoistopalvelu Spotifyssa sekä valinta Vuoden bändiksi vuoden 2016 Funky Awardseissa. Gaselleiden tuotannosta löytyy myös lukuisia radioaalloilta tuttuja kappaleita, kuten Imus, Liimaa, Älä muista pahalla ja Vainoharhainen.

Bändin muodostavat räppärit Hätä-Miikka (Hätis, Zen-Miikka), Päkä, Thube Hefner (DJ Ibusal), sekä tuottaja/DJ/teknikko Musajusa.

FUNTSI

Eri tyylejä yhdistelevä Funtsi kertoo kappaleissaan ympäröivästä maailmasta: ihmissuhteista, ponnisteluista ja arkipäiväisestä elämästä johon kuka tahansa voi samaistua. Elokuussa julkaistu ’Kaikki Okei’-single oli ensimmäinen kappale pienen hiljaiselon jälkeen. Biisi sai hyvän vastaanoton ja kannattelee tällä hetkellä suurempaa kuuntelukuntaa kuin oli odotettavissa.

Funtsi on julkaisemassa uutta musiikkia 2018 vuoden alussa. Uusi EP sisältää vahvoja vaikutteita funk/rap/rock-genreistä ja poikkeaa erittäin paljon vanhemmasta tuotannosta. Kyseisiä kappaleita tullaan kuulemaan tämän illan aikana.

KLASS1KKO

Vuoden keikkatauolla ollut vaasalainen suomirap -yhtye Klass1kko on bäk in bisnez ja nähdään myös kyseisenä iltana Leipiksellä! Klass1kko on perustettu vuonna 2012 ja koostuu kahdesta jäsenestä: Prozku ja Biiffi-Ile. Molemmat bändin jäsenistä ovat tehneet tahoillaan musiikkia jo toistakymmentä vuotta. Yhtyeen live-esiintymiset ovat energisiä, mukaansa tempaavia ja räjäyttävät bileet kuumimmilleen kylässä kuin kylässä!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat