Extinction in Progress, Carnalation, When We Buried the Ringmaster

04.12.2015 @ Leipätehdas

Ensimmäisen Volume Metal Nightin esiintyjiä ovat Extinction in Progress, Carnalation ja When We Buried the Ringmaster!

Extinction in Progress on vaasalainen progressivista extreme metalia soittava kokoonpano, jonka kesällä julkaistu Devoured-EP on kerännyt kehuja esimerkiksi Soundin kuin myös ulkomaisten verkkomedioiden sivuilla. Korispaidoissa lavalla riekkuva yhtye on kartuttanut itselleen Vaasan hulluimman livebändin mainetta.

Seinäjokelainen Carnalation kiilasi itsensä kotimaisen deathgrindin kärkinimeksi jo vuonna 2010 julkaistun Doomsday Diaries -EP:n myötä kiertäen Suomen suurimpia festareita Tuskaa ja Ilosaarirockia myöten. Deathmask-albuminsa jälkeen (2012) pienelle hiatukselle vetäytynyt yhtye teki paluun lavoille viime kesänä julkaisemalla aiempaa kypsemmän ja monipuolisemman Ghosts-EP:n, jonka tiimoilta yhtye kiersi Suomea 11 keikan verran.

Illan avaa vaasalainen circuscoreksi musiikkiaan kuvaava When We Buried The Ringmaster, jonka musiikki on herättänyt kiinnostusta myös Suomen rajojen ulkopuolella. Yhtyeen vuonna 2011 julkaiseman Coulrophobia-EP:n kappaleet ovat keränneet esimerkiksi YouTubessa yhteensä yli 70 000 kuuntelua. Leipätehtaalla yhtye soittaa ensimmäisen klubikeikkansa Vaasassa.

22.00: Ovet

22.30: When We Buried the Ringmaster
23.30: Carnalation
00.30: Extinction in Progress

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat