Eevil Stöö, Mystisen Sekava Suku, Hutski Dinki Family

23.09.2016 @ Leipätehdas

Info

Ennakkoliput: 13€ (Volumen jäsenet 11€) Liput ovelta: 15€ (Volumen jäsenet 13€)

K-18

perjantai 23.09.2016

22 - 03

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

”Kanye Westin ja Eevil Stöön ero on se, että siinä missä West joutuu erikseen julistamaan tehneensä ei vuoden, vaan elämänsä parhaan levyn, Stöölle se on itsestäänselvyys.”

Rap-artisti Eevil Stöö on tunnettu paitsi mustanpuhuvasta musiikistaan, myös vahvasti efektoidusta soundistaan ja lava-asusteena toimivasta hiihtopipostaan. Tasaisesti suosiotaan kasvattanut räppäri nousi uudella Iso vauva Jeesus –albumillaan kolmatta kertaa Suomen virallisen listan ykköseksi. Alkuvuodesta ilmestynyt albumi keräsi Helsingin Sanomien levyarvostelussa kiitettävät viisi tähteä:

Hutski Dinki Family on räppiposse Huutoniemeltä, joka omien sanojensa mukaan ”tavaa tavuja tavanomaista nopeammalla tavalla ja räppää synkällä soundilla eri aiheista.” Peräti yhdeksänhenkisen ryhmän biiteistä vastaa tuottaja ARA187 ja taustat ja skrätsit tuo kuuluviin Dj Unwanted.

SVKV – Vaasan ensimmäiset mobiiliräppärit. Kun aikojen alussa tekniikan jumala kehitti iPadin ja sille soveltuvat musiikinteko-appit, saivat Vaasan kovimmat jojottelijat mahdollisuuden alkaa pukemaan runouttaan ajatuksen tasolta digimuotoon. Valas ja Soho istuskelivat ilta toisensa jälkeen laitureilla ja niin syntyi kolme levyä tiukkaa tykitystä tullinrannasta. Myöhemmin heidän vanha ystävänsä Blosse kutsui miehet kylään äänimatkalle lahtelaiseen katakombiin, jonka seurauksena syntyi ensin EP ja myöhemmin pitkäsoitto. Samalla myös Blosse liittyi mukaan bändiin tuottajana, mentorina ja maskottina. Nykyisin nämä kolme amigosia tunnetaan yhdessä nimellä Mystisen Sekava Suku!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat