Disco Ensemble & Sara

21.04.2017 @ WsArena

Info

Ennakkoliput: 20 € (Volumen jäsenille 18 €) Liput ovelta: 22 € (Volumen jäsenille 20 €)

K-18

perjantai 21.04.2017

21 - 03

WsArena
Varastokatu 9
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Ulvilan lahja hyvän musiikin ystäville eli Disco Ensemble on jälleen aktivoitunut ja saapuu keikalle Vaasan WsArenalle! Yhtyettä lämppäämään saapuu viime keväänäkin Vaasassa esiintynyt kitaravetoista elektropoppia soittava Sara.

Energisistä keikoistaan tunnettu Disco Ensemble starttaa uuden albuminsa tiimoilta kiertueen ensi vuoden helmikuussa, ja kiertää Suomessa alkuvuodesta. Yhtye lähtee Saksan kiertueelle maalis-huhtikuun taitteessa, ja heittää huhtikuun lopussa Suomessa vielä muutaman lisäkeikan.

Vuodesta 1996 toiminnassa ollut Disco Ensemble on julkaissut viisi albumia; Viper Ethics (2003), First Aid Kit (2005), Magic Recoveries (2008), The Island of Disco Ensemble (2010) ja Warriors (2012). Viimeisimmän albumin single Second Soul nousi Suomessa lähes kaikkien radioiden soittolistoille ja vahvisti yhtyeen asemaa suuren yleisön suosikkina kotimaassa. Saksassa singleä kuultiin paitsi useiden radiokanavien soittolistoilla, myös supersuositussa Til Schweigerin ohjaamassa Kokowääh 2 -elokuvassa, jonka näki yli 4,5 miljoonaa ihmistä. Uusi albumi Afterlife julkaistaan sekä Suomessa että Saksassa Fullsteamin ja Sony Musicin kanssa yhteistyössä.

Bändin livesuosio on tänäkin päivänä kiistaton; ensi maaliskuun Tavastian keikka myi loppuun muutamassa päivässä ja suuren kysynnän vuoksi Tavastialle on tulossa myös toinen keikka. Kesällä yhtye nähdään festivaaleilla sekä Suomessa että Keski-Euroopassa.

 

Disco Ensembleä lämppäämään saapuu kaskislainen yhtye Sara. Alun perin metallipainotteisella musiikillaan julkisuuteen ponnistanut bändi on viime vuosina muuttanut tyyliään huomattavasti pehmeämpään ja elektronisempaan suuntaan. Yhtyeen viimeisin albumi, SOLUS, edustaa juurikin tätä uutta suuntausta, jossa kitaravetoinen elektropop yhdistyy ambient-tyyliseen maalailuun sekä laulaja Joa Korhosen tunnistettavaan, selkeästi artikuloivaan laulutyyliin.

Aktiivinen yhtye on juuri julkaissut kaksi uutta kappaletta, jotka kantavat nimiä ”Hyvä Sää” ja ”Olet kaikkialla”. Biisit edustavat edelleen bändin koneellisempaa ja synteettisempää soundimaailmaa, mutta näissä on otettu askel synkempään, raskaampaan ja kitaravetoisempaan suuntaan. Biisit nyt kuunneltavissa Saran Bandcamp-sivuilla.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat