Battle Beast, Temple Balls & War Hammer(SOLD OUT!)

27.10.2017 @ WsArena

Info

Ennakkoliput: 18 € (Volumen jäsenille 16€) + toimitusmaksu, liput ovelta: 20€ (Volumen jäsenet 18€)

K-18

perjantai 27.10.2017

21 - 02

WsArena
Varastokatu 9
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Battle Beast

Kotisivut

Facebook

Spotify

 

Temple Balls

Facebook

Spotify

 

War Hammer

Facebook

Youtube

Supersuosittu heavy metal -yhtye Battle Beast saapuu vihdoin Vaasaan. Kyseistä bändiä on pyydetty jo useaan otteeseen ja nyt voimme ylpeänä kertoa, että toiveenne on kuultu ja bändi esiintyy WsArenalla lokakuussa!

Battle Beast on Helsingissä vuonna 2008 perustettu yhtye, joka edustaa kaikkea hyvää ja puhdasta, mitä metallimusiikista löytyy – raskaat riffit, vahva naislaulu, taidokkaat soolot ja mielenkiintoiset kertosäkeistöt luovat pohjan bändin musiikille. Yhtyeen jäsenet yhdistelevät rohkeasti omia musiikillisia näkemyksiään perinteiseen heavy metalliin, jolloin tuloksena on Battle Beastin uniikki soundi.

Tämä erottuvalla naislaululla varustettu yhtye on alusta asti herättänyt paljon huomiota ja menestynyt nopeasti. Yhtye on voittanut mm. W:O:A Metal Battle-bändikilpailun, joka järjestettiin Wacken Open Air-festivaaleilla Saksassa 2010. Samaisena vuonna yhtye voitti Radio Rockin Starba-kilpailun. Alkuperäinen solisti Nitte Valo vaihtui vuonna 2012 Noora Louhimoksi, jonka jälkeen yhtye lähtikin jälleen Euroopan kiertueelle, tällä kertaa Sonata Arctican lämmittelijäksi. Yhtyen on vuosien varrella toiminut useiden suurten nimien, kuten Nightwishin ja saksalaisyhtye Powerwolfin lämmittelijänä.

Battle Beast on julkaissut lukuisia singelä sekä neljä studioalbumia, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2012. Viimeisin, Bringer of Pain nimeä kantava albumi julkaistiin helmikuussa 2017. Yhtye on uusimman albuminsa myötä muuttanut tyyliään hivenen koskettimien ollessa aiempaa isommassa roolissa, mutta bändille tuttua energiaa, perinteisiä heavyriffejä ja laulajattaren raskasta tulkintaa ei albumilta puutu!

Lämppäreiksi Temple Balls & War Hammer

Oululainen viisihenkinen hardrock jyrä Temple Balls tulee lämmittelemään Battle Beastin lauteet tuli kuumiksi ja tarjoilemaan sylin täydeltä modernia hardrock-soundia, tiukkoja riffejä sekä isoja lauluja!
Bändi rysäytti kasarivaikutteita huokuvan ”Treged Dreams” esikoisalbuminsa ulos helmikuussa ja senhän on tuottanut kahdella Grammy -palkinnollakin palkittu ruotsalainen huipputuottaja Tobias Lindellin. Temple Balls on ehtinyt lyhyen uransa aikana jo mm. lämppäämään legendaarisia Deep Purplea ja Uriah Heepiä.

Ja tottakai paikalle saadaan myös paikallista viikinkihuutoa, nimittäin illan pelin tulee avaamaan vaasalainen War Hammer!
War Hammer on kesällä 2013 perustettu folk/viking metal vaikutteinen bändi. Projektista muodostui pikkuhiljaa bändi ja keskeinen osa jäsenten elämää. Yhtyeen nykyinen kokoonpano vakiintui vuonna 2015 ja siitä lähtien tähtäimet ovat olleet enemmän kuin korkealla!
War Hammer on julkaissut yhden singlen ”The Hammer Falls” ja yhden EP:n nimeltä The Warrior Poet.

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat