Anal Thunder, Appendix & Äpärät

16.02.2018 @ Leipätehdas

Info

Ennakkoliput: 14€ (Volumen jäsenet 12€) + toim.maksu Liput ovelta: 16€ (Volumen jäsenet 14€)

K-18

perjantai 16.02.2018

22 - 04

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Anal Thunder

Facebook

Spotify

Appendix

Facebook

Spotify

Äpärät

Facebook

Spotify

 

Helmikuussa on kevään energisimmän keikkaillan aika, kun Leipätehdas täyttyy legendaarisista punk-bändeistä! Lavalla nähdään kotimaista punkkia parhaimmillaan Anal Thunderin, Appendixin sekä Äpärien toimesta!

ANAL THUNDER

Anal Thunder on vuonna 1997 Lappeenrannassa perustettu punk-bändi. Yhtyeen biiseissä toistuvana teemana on alkoholi, johon bändi sanoituksissaan usein viittaa. Tyypillistä on myös melodioiden lainaaminen toisilta yhtyeiltä. Anal Thunderin sanoitukset ovat kuitenkin tahallaan provosoivia, eivätkä kannusta ketään liialliseen alkoholin käyttöön. Vuosien mittaan bändin sanoitukset ovat muuttuneet kantaaottavimmiksi, eikä yhtye halua enää esiintyä pelkkänä huumoribändinä, jollaisena se alun perin lähti käyntiin. Yhtye on uransa aikana ehtinyt julkaista useita albumeita, joista viimeisin, ”Out of 12 Steps” on julkaistu vuonna 2016.

APPENDIX

Appendix on porilainen, Vesku Koivusalon 1980-luvun alussa perustama punk-yhtye. Heti alkuaikoina mukaan liittyvät Olli Lindholm ja Juha Rauäng. Yhtye on vuosien mittaan käynyt läpi erinäisiä muutoksia niin jäsenistön kuin nimensäkin puolesta, mutta aktivoitui alkuperäisellä nimellään taas 90-luvun alkupuolella. Nykyään bändissä vaikuttavat Mikki, Miksa, Samppa, Adi sekä Jaska. Bändi on keikkaillut ahkerasti aina ulkomaita myöten ja vuoden 2010 jälkeen yli puolet keikoista on tehty ulkomailla, muun muassa Yhdysvalloissa ja Meksikossa.

ÄPÄRÄT

Seinäjoella aktiivisesti 80-luvulla toiminut legendaarinen punkbändi Äpärät on koonnut rivinsä ja keikkailee taas! Äpärät ovat aina olleet ankaran livebändin maineessa keikkojen ollessa sekoitus vaarallista punk-energiaa ja hikistä paahtoa! Äpärät keikkailee nyt lähes alkuperäisessä kokoonpanossaan ja bändiin kuuluvat Ipe, Kuju, Timppa ja Antero sekä tuuraava kitaristi Junnu.

Tervetuloa!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat