3300164075_4f328bb74a

Volume järjestää kysynnästä riippuen bussimatkoja Vaasan ulkopuolella järjestettäville keikoille. Ensisijainen kohde on Seinäjoen Rytmikorjaamo, mutta sopivan bändin sattuessa kohdalle matkoja voidaan tehdä myös pitemmälle.

Jäsenetu

Matkoille osallistuminen ei vaadi Volumen jäsenyyttä, mutta jäsenet saavat alennusta lipusta ja pääsevät varaamaan paikkansa ennen muita. Osalla matkoista on 18 vuoden ikäraja.

Aikaisemmat matkat

Ensimmäinen Volumen järjestämä  keikkamatka suuntautui Seinäjoen Rytmikorjaamolle 23.5.2008. ”Discorekan” kyytiin hyppäsi lähes 40 Disco Ensemblen ystävää.

Tammikuussa 2009 matkattiin ”Volkkarilla” katsomaan tanskalaista sensaatiota nimeltä Volbeat, jota Brother Firetribe lämmitteli. Bussi oli täynnä, kuten oli koko Rytmikorjaamokin.

Vain kolme viikkoa edellisestä oli jälleen rokkibussin vuoro. Tällä kertaa typeryysgeneraattori arpoi nimeksi ”Ooppelin”, sillä perillä odottivat Opeth (SWE) ja Entombed (SWE). Tämäkin bussi oli loppuunmyyty.

Marraskuussa 2009 Rytmiksellä vieraili Eastpak Antidote Tour neljän kansainvälisen esiintyjänsä voimin: Anti-Flag (USA), Alexisonfire (CAN), Ghost of a Thousand (UK) ja Four Year Strong (USA). Punkkibussi ei ollut yleisömenestys, mutta ehdottomasti tekemisen arvoinen reissu tämäkin.

Matkailuvuosi sai onneksi riemukkaan lopetuksen, kun joulun alla täpötäysi bussi vei vaasalaiset katsomaan The Soundsia (SWE), jota lämppäsi jenkkiduo Matt And Kim. Jos keikka ei olisi ollut loppuunmyyty, lähtijöitä olisi varmasti riittänyt kahteen bussiin.