Volumen jäsenenä saat yhdistyksen omien tapahtumien lippujen lisäksi alennusta seuraavista yrityksistä. Muista näyttää jäsenkorttisi myyjälle tilauksen yhteydessä.

Finfonic

Asemakatu 1, www.finfonic.fi
Kuulonsuojaimet musiikkikäyttöön (Alphine Partyplug, Alphine Musicsafe Classic, yksilöllisesti valmistetut Fonic-ER-kuulonsuojaimet) sekä suojaimiin liitettävät kuulokkeet –15 %

Kino Ritz

Kirkkopuistikko 22, www.kulturskafferiet.com/kino-ritz/
Elokuvat alennushintaan.

Kuntsin modernin taiteen museo

Sisäsatama, kuntsi.vaasa.fi
Sisäänpääsy jäsenkorttia näyttämällä hintaan 5€ (normaalisti 7€).

Leipätehdas

Hietasaarenkatu 14, www.leipatehdas.fi
Opiskelijahintaiset juomat.

Lunar Park Productions Oy

Täyden palvelun äänitysstudio, josta Volumen jäsenet saavat alennusta sopimuksen mukaan. Lunar Park Productionsin Facebook-sivulle pääset tästä.

Mama’s Kitchen

Rauhankatu 17, www.mamaskitchen.fi
Lounas hintaan 8€ (norm. 9,70€).

Metal Store Finland

Metal Store Finland Oy tarjoaa Vaasan Uuden Kulttuurin Yhdistyksen Volumen jäsenille aina 10% alennuksen koko tilauksesta sekä mahtavia tarjouksia, jotka ovat vain Volumen jäsenille suunnattuja. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet täältä.

Parturi-kampaamo Salon G

Olympiakatu 16, www.parturi-kampaamosalong.net
Leikkaukset, värjäykset ja permanentit -10%. Tuotteet -10% (koskee normaalihintaisia tuotteita).

Pop Media

Huomattavat kestotilausedut Rumba-, Soundi-, Inferno-, Episodi- ja Hifimaailma-lehdistä. Tarkemmat hinnat jäsenillemme kerrotaan sähköpostitse jäsenkirjeissämme.

Vaasan Leimasinkeskus

Kauppapuistikko 34, www.leimasinkeskus.com
Katso tarkemmat tiedot täältä.

Vaasan Silmäasema

Vaasanpuistikko 14, kotisivut täällä.
-20 % alennus aurinkolaseista ja silmälaseista.

Wazaca

Hovioikeudenpuistikko 18, www.wazaca.fi
Ruokalistan ruuista jäsenkortilla -10% alennus. Hanatuotteet 4€.