battlebestpromo

Battle Beast

27.10.2017 @ WsArena

Info

Ennakkoliput: 18 € (Volumen jäsenille 16€) + toimitusmaksu, liput ovelta: 20€ (Volumen jäsenet 18€)Liput tulossa myyntiin lähipäivinä!

K-18

perjantai 27.10.2017

21 - 02

WsArena
Varastokatu 9
65100 Vaasa

Tapahtuma Facebookissa

Battle Beast

Kotisivut

Facebook

Spotify

Supersuosittu heavy metal -yhtye Battle Beast saapuu vihdoin Vaasaan. Kyseistä bändiä on pyydetty jo useaan otteeseen ja nyt voimme ylpeänä kertoa, että toiveenne on kuultu ja bändi esiintyy WsArenalla lokakuussa!

Battle Beast on Helsingissä vuonna 2008 perustettu yhtye, joka edustaa kaikkea hyvää ja puhdasta, mitä metallimusiikista löytyy – raskaat riffit, vahva naislaulu, taidokkaat soolot ja mielenkiintoiset kertosäkeistöt luovat pohjan bändin musiikille. Yhtyeen jäsenet yhdistelevät rohkeasti omia musiikillisia näkemyksiään perinteiseen heavy metalliin, jolloin tuloksena on Battle Beastin uniikki soundi.

Tämä erottuvalla naislaululla varustettu yhtye on alusta asti herättänyt paljon huomiota ja menestynyt nopeasti. Yhtye on voittanut mm. W:O:A Metal Battle-bändikilpailun, joka järjestettiin Wacken Open Air-festivaaleilla Saksassa 2010. Samaisena vuonna yhtye voitti Radio Rockin Starba-kilpailun. Alkuperäinen solisti Nitte Valo vaihtui vuonna 2012 Noora Louhimoksi, jonka jälkeen yhtye lähtikin jälleen Euroopan kiertueelle, tällä kertaa Sonata Arctican lämmittelijäksi. Yhtyen on vuosien varrella toiminut useiden suurten nimien, kuten Nightwishin ja saksalaisyhtye Powerwolfin lämmittelijänä.

Battle Beast on julkaissut lukuisia singelä sekä neljä studioalbumia, joista ensimmäinen julkaistiin vuonna 2012. Viimeisin, Bringer of Pain nimeä kantava albumi julkaistiin helmikuussa 2017. Yhtye on uusimman albuminsa myötä muuttanut tyyliään hivenen koskettimien ollessa aiempaa isommassa roolissa, mutta bändille tuttua energiaa, perinteisiä heavyriffejä ja laulajattaren raskasta tulkintaa ei albumilta puutu!

Pysykäähän kuulolla, liput tulossa myyntiin lähipäivinä!

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat