Pasa23

Ajattara

09.09.2017 @ Leipätehdas

Info

Ennakkoliput: 13€ (Volumen jäsenet 11€) +toim.maks.

K-18

lauantai 09.09.2017

22 - 03

Leipätehdas
Hietasaarenkatu 14
65100 Vaasa

Osta liput Tapahtuma Facebookissa

Legendaarinen black metal -yhtye Ajattara saapuu Vaasaan ja luo synkän varjonsa Leipätehtaan ylle syyskuun alkupuolella!

Ajattara on vuonna 1996 perustettu black metal -yhtye, jonka keulahahmo on solisti Pasi Koskinen, alias Ruoja. Alun perin Ajattara oli Koskisen sooloprojekti, mutta sittemmin yhtyeessä on vaikuttanut lukuisia eri muusikoita. Yhtyeen taru näytti olevan lopussa vuonna 2012, mutta vietettyään hiljaiseloa joitain vuosia yhtye teki näyttävän paluun Nummirockissa vuonna 2016.

Yhtyeen musiikki on synkkää ja alakuloista black metallia ja musiikille luodaan ominainen melankolinen tunnelma kosketinsoittimilla. Laulukielenä toimii suomi ja tyylinä black metal -henkinen huuto, joskin joillain kappaleilla kuullaan myös puhdasta laulua. Yhtyeen lyriikoissa toistuvia aiheita ovat kuolema, pahuus ja pimeys.

Vuosien varrella Ajattara on ehtinyt julkaista yhteensä yhdeksän studioalbumia, useita singlejä sekä yhden demon. Viimeisin albumi Lupaus on julkaistu vuoden 2017 toukokuussa, ja se on tähän mennessä yhtyeen raain ja henkilökohtaisin albumi. Lupaus äänitettiin Espanjan Andalusiassa, minkä takia levyllä kuullaankin vaikutteita espanjalaisesta kansanmusiikista, joka on Koskisen mukaan huomattavasti oletettua synkempää.

Ennakkoliput myy: Studio Ticket (Rewell Center) tai linkistä:

Kommentit

kommenttia

Kaikki tulevat tapahtumat