Gringon perinteinen vappulounas

Vapputori on paha paikka aaton juhlista toipuvalle sielulle. Tungeksivia ihmisiä lastenvaunuineen ja ilmapalloineen, serpentiinisprayta, hajupommeja ja metelöiviä kakaroita. Tultuamme vähitellen täysi-ikäiseksi kaveriporukkamme löysi turvapaikan El... Read more

Toinen Vaihtoehto sai Keskipohjolan kulttuuripalkinnon

Vaasalainen alakulttuurijulkaisu Toinen Vaihtoehto on palkittu Keskipohjolan kulttuuripalkinnolla. Palkinnot myönnettiin tänä vuonna toimijoille, jotka ovat ansioituneet työstään nuorten parissa ja joiden toiminta perustuu pitkälti vapaaehtoistyöhön.

Volume ottaa käyttöön kulttuurimaksun

Volumen rahoitusta ja julkista palvelua pohtinut työryhmä ehdottaa, että nykyiset pääsyliput korvataan julkisen palvelun kulttuurimaksulla, joka kerättäisiin automaattisesti kaikilta vaasalaisilta asuntokunnilta ja tietyn kokoisilta yrityksiltä.... Read more

Haloo, onko Ylppö puhelimessa?

Artistin ja kuulijoiden välinen viestintä voi olla kaikkea sokerikuorrutetun bloggaamisen ja rujon haistattelun väliltä. Maj Karman keikkabussissa oleva hotline vie homman astetta henkilökohtaisemmaksi.

21.-23.5.2009 Rokkikesän Avajaiset

Kuudennet Rokkikesän Avajaiset järjestetään Club 25:ssä 21.-23.toukokuuta. Tapahtuma kasvaa tänä vuonna kolmipäiväiseksi, jotta alle 18-vuotiaatkin pääsevät juhlistamaan tapausta. Viikonlopun pääesiintyjinä Risto ja Sara.